06.12.2018

KIRKA MADEN CAMİİNDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Müftülüğümüz tarafından 06.12.2018 günü ilçemiz Kırka Mahallesi Maden Camiinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Program sabah namazının kılınmasının ardından Kırka Mahallesi ve çevre mahallelerde görevli imam-hatiplerimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti, Tekbir ve Salavatlarla başladı. İlçe Müftümüz Sait DİZEN tarafından"Namaz" konusun işlendiği sohbet cemaat tarafından ilgiyle dinlendi. Özetle sohbetinde Sayın DİZEN; "  Rabbimizin bize sayısız nimetleri vardır. Bunları saymakla bitirmemiz mümkün olmadığı gibi bunun karşılığında bizden ibadedi ve özelliklede namazı kılmamızı istemektedir. Bizlerde kulluk bilincinde olmalı ve namazlarımızı eda etmeliyiz...." dedi.

Program sonunda cemaate kahvaltı ikram edildi.