27.12.2018

İL MÜFTÜMÜZ BEKİR GEREK TEN KIRKA 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZA ZİYARET

İl Müftümüz Bekir GEREK  Seyitgazi Kırka Mahallesindeki Kur'an Kurslarında incelemelerde bulundu.

İl Müftümüz Bekir GEREK bir dizi incelemelerde bulunmak üzere 27.12.2018 Perşembe günü ilçemize geldi. Personelimize yönelik Vaaz Becerilerini Geliştirme kursunun sona ermesiyle pesonelimizle bir araya gelerek çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Akabinde Kırka mahallemizde yeni açılan 4-6 Yaş Hz Fatıma Kur'an Kursunda  minik öğrencilerin derslerine katıldı. Burada incelemelerde bulunan İl Müftümüz kurs öğreticisinden kurs hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Kırka Mehmet Ali Efendi Kur'an Kursunu ziyaret eden İl Müftümüz Bekir GEREK burada kursiyerlerle sohbet etti. Seyitgazi Kırka Mahallesindeki bu kursun Eskişehir genelinde örnek teşkil ettiğini ve aktif olarak her yaş seviyesinde öğrencisi bulunan tek kurs olduğunu belirten İl Müftümüz kursiyerlere ve Kur Hocası Selahattin GENÇ e teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.