20.10.2021

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

Sivrihisar Müftülüğümüzce Halkımıza Açık Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi haftası sebebiyle Belediye Konferans Salonunda bir program düzenlendi. Programa İl Müftümüz Bekir GEREK, Kaymakamımız Hüseyin SAYIN, Belediye Başkanımız Hamid YÜZÜGÜLLÜ, Hava Meydan Komutanımız Albay Ali İNCİ, Jandarma Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, Kurum Amirlerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Hocalarımız ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programın açış konuşmasını yapan Müftümüz Mustafa BUDAK Hocamız misafirlerimize hoş geldiniz diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Programda '' Peygamberimiz ve Vefa Toplumu''konulu bir konferans sunan İl Müftümüz Bekir GEREK hocamız da bütün yönleriyle vefayı anlattılar. Programda 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerimizin etkinliği ve Müftülüğümüz İlahi Grubumuz da büyük beğeni topladı. Program İl Müftümüz Bekir GEREK hocamız ve Kaymakamımız Hüseyin SAYIN Bey tarafından, Belediye Başkanımız Hamit YÜZÜGÜLLÜ, Başkan Yardımcmız Hüseyin İLHAN, Nasreddin Hoca Camii Dernek Başkanımız Mustafa ALTAN ve Hisar Camii Dernek Başkanımız Mehmet AYVAZ'a belge takdimiyle sona erdi.Herkese teşekkür ederiz. Allah razı olsun.