27.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI 2019

Günyüzü İlçe Müftülüğü tarafından ‘Mevlid-i Nebi Haftası’ dolayısı ile Günyüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde kutlama programı düzenledi.
Mevlid-i Nebi Haftası’nda ‘Peygamberimiz ve Aile’ temasının işlendiği programa,Günyüzü İlçe Kaymakamı Muhammet Serdar ERDOĞAN, Günyüzü Beldeye Başkanı Menderes DURGUT, Günyüzü İlçe Müftüsü Ali GÜLER, Sivrihisar İlçe Müftüsü Adem OYAN, İlçe Kurum Amirleri, Din Görevlileri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kuranı Kerim tilaveti  ile başlayan programda, Günyüzü İlçe Müftüsü Ali GÜLER ‘Peygamberimiz ve Aile’ ile ilgili konuşma gerçekleştirdi.Polatlı İlahi Grubunun dinletileriyle sona eren programa katılan tüm halkımıza Günyüzü Belediyesi tarafından pilav ikram edildi.