10.09.2023

Beylikova İlçe Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Ödül ve Kapanış Programı

Beylikova İlçe Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Ödül ve kapanış programı düzenlendi. Programımıza Beylikova Kaymakamı sayın Kübra EROĞLU, Belediye başkanı Özkan ALP, Eskişehir İl Müftü Yardımcısı İsrafil İĞDE, Beylikova İlçe Müftüsü Ahmet ERGÜN, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Öğrenciler Veliler ve Vatandaşlarımız katıldılar. Kur’an-i Kerim ve ezber okuma, Temel Dini Bilgiler, Ezan ve Atletizm yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri ve madalyaları takdim edildi. Yaz Kur’an Kurslarımıza devam eden her öğrencimize Belediyemizin hazırladığı hediyeler verildi. Şenlik havasında geçen programımız ikramlarla sona erdi.

Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Rabbim tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı vatanımıza, milletimize, dinimize ve devletimize hayırlı evlatlar eylesin inşallah.