18.10.2023

Beylikova'da Mevlidi Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı

Beylikova'da Mevlidi Nebi Haftası Coşkuyla Kutlandı Beylikova ilçesinde mevlidi nebi haftası programı düzenlendi. Programa Beylikova Kaymakamı Kübra Eroğlu, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, İl Müftüsü Bekir Gerek ve eşi Hatice Gerek, Beylikova İlçe Müftüsü Ahmet Ergün ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda Beylikova İlçe Müftüsü Ergün'nün selamlama konuşmasının ardından İl Müftüsü Bekir Gerek bir konuşma yaptı. Gerek, mevlidi nebi haftasının önemine değinerek Peygamber Efendimizin hayatından örnekler verdi. Gerek, "Peygamberimiz bizim için en güzel örnektir. Onun ahlakını, sünnetini ve davetini yaşamaya çalışmalıyız." dedi. Programda ayrıca ilahi dinletisi sunuldu. Programın sonunda İl Müftüsü Bekir Gerek, Beylikova Belediye Başkanına dini hizmetlere verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Belediye Başkanı da teşekkür ederek programın hazırlanmasında emeği geçenlere tebriklerini iletti. Program sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu. Programın ardından İl Müftüsü Bekir Gerek, Beylikova Kaymakamınımakamında ziyaret etti.

.