06.04.2024

Müftülüğümüzce ve Türkiye Diyanet Vakfı Mahmudiye Şubemizce zekat, fitre, fidye ve bağışlar alınmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda İlçemiz Yenimahalle Camii Görevlimiz Celaleddin KANSIZ Hocamız kendi zekatını ve Cami cemaatimizin bağışlarını Filistin’e göndermek üzere TDV Mahmudiye Şubemize teslim etti.
Türkiye Diyanet Vakfı adına teslim alan İlçe Müftümüz ve Vakıf Şube Başkanımız Osman ÇAVUŞOĞLU bu duyarlı ve örnek davranış için Hocamıza teşekkür etti. Bu mübarek günlerde ve ayda Allah tüm ibadetlerimizi kabul eylesin. Filistin ve Dünyanın her yerinde mazlum olan kardeşlerimizin Rabbim yardımcısı olsun. Pazartesi ve Salı Günleri de Fitre, fidye ve Zekat bağışları için mesai saatlerinde Müftülüğümüz açık olacaktır.