06.04.2024

Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerifin 27. Gecesi olan Kadir Gecesi tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla idrak edildi.

Gece vesilesiyle İlçe Müftümüz Osman ÇAVUŞOĞLU, Orta Mahalle Camimizde yapılan programa katıldı. Camimizde Teravih namazı öncesi Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Daha sonra İlçe Müftümüz Osman ÇAVUŞOĞLU tarafından günün anlam ve önemine dair vaaz verildi ve okunan hatmi şerifler için dua yapıldı. Namaz sonrasında Sevgili Peygamberimizin Sakal-ı şerifi cemaatimizin ziyaretine açıldı. Daha sonra Yenimahalle Camimizde de Sakalı Şerif cemaatimizin ziyaretine açıldı. Allah kabul eylesin.