24.01.2022

Müftülüğümüzce Okul Ziyaretleri Kapsamında Türkmenmecidiye Mahallesi Orta Okul ve İlkokulu ve İsmet Paşa mahallesi Orta Okul ve İlkokul Müdürlerimiz ziyaret edildi.

İlçe Müftümüz Sn. Osman ÇAVUŞOĞLU, Vaizimiz İdris ÇAĞLAYAN ve Mahallelerimizde bulunan  Din Görevlilerimiz ile birlikte  Türkmenmecidiye Mahallesi Orta Okul ve İlkokulu ve İsmet Paşa mahallesi Orta Okul ve İlkokul Müdürlerimizi ziyaret etti. “Gençliğe Değer” projesi kapsamında okullarda yapılması gereken konular hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretimizde yapılacak olan  Din ve Değerler Eğitimi ile ilgili de istişareler yapıldı.

İlçe Müftümüz ÇAVUŞOĞLU, Müftülüğün her zaman beraberce Gençliğimizin ahlaki ve manevi değerlerini güçlendirecek faaliyetlere hazır olduğunu dile getirdi. Müdürlerimize Başkanlığımızın yayınlarından Dergiler ve 2022 Diyanet Takvimi hediye edildi. Okul müdürümüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hocalarımıza teşekkür etti.