25.01.2022

İLÇE MÜFTÜMÜZ BAŞKANLIĞINDA; İLÇE GENÇLİK, BAĞIMLILIK, GÖÇ KOORDİNATÖRLERİMİZ VE MERKEZ GÖREVLİLERİMİZ BİR ARAYA GELEREK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

İlçe Müftümüz Osman ÇAVUŞOĞLU başkanlığında, İlçe Müftülüğümüz koordinatörleri ve Merkez Görevlilerimiz ile Halkımıza ve Gençlere yönelelik sohbet Muhabbet proğramlarımız ve sabah namazı buluşmalarımız başta olmak üzere ve Esnaflarımıza yönelik yapılacak faaliyetlerin görüşüldüğü Değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda İlçemizde bulunan tüm esnaflarımız belirlenerek Merkez görevlilerimiz arasında esnaflarımız paylaştırıldı. Bu sayede tüm esnafalarımız ile Görevlilerimizin yakından ilgilenebilmesi ve Müftülük hizmetlerimizin daha etkin bir şekilde ulaşması sağlanabilecek. Katılım sağlayan ve Emek veren görevlilerimize teşekkür ediyoruz.