27.06.2022

İbrahim KEREM

1985 yılında Ankara'da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara/Yenimahalle İlçesi'nde tamamladı. 2010 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden, 2011 yılında ise Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul/Fatih İlçesi'nde İmam-Hatip olarak görev yapmaktayken 2018 yılında Ankara Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi'ne kursiyer olarak katıldı. 2021 yılında ihtisas eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul/Esenler İlçesi'ne vaiz olarak ataması yapıldı. Buradaki görevine devam ederken Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açmış olduğu müftülük sınavını kazanarak 30.05.2022 tarihinde Eskişehir/Mihalgazi İlçesi'ne müftü olarak atandı. Halen Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'nde tefsir alanında yüksek lisans tez çalışmalarını sürdürmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.