05.02.2024

TEPEBAŞI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMPI

Tepebaşı ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde, Tepebaşı Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde, 23-24 Ocak 2024 tarihleri arası gündüzlü olarak Erkek öğrencilere yönelik, Çamlıca Sahibul Vefa Kız Kur'an Kursunda  23-24 Ocak 2024 tarihleri arası kız öğrencilere yönelik Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı yapıldı.

Manevi danışmanlarımız Ferhat KURT, Ferdi ALTAŞ,Yunusemre KARAAĞAÇ, Faruk YARDIMCI, Ali Osman SÜLÜK ve gençlik koordinatörleri ve yardımcıları Süleyman KÖLEOĞLU, Muhammed AKAR Hocalarımız ile Kur’an kursu öğreticileri ve gençlik koordinatörleri rehberliğindeki kampta öğrenciler,

Bilgi yarışmaları, okuma atölyesi, temel dini bilgiler, sinema gösterimi, kamp oyun etkinlikleri, masa tenisi,langırt, dart turnuvaları gibi sportif faaliyetler; Drama ,akıl ve zeka oyunları , iman ve ibadet, Kur’an ve hadisten hikayeler ,sinema saati, çay muhabbeti gibi faaliyetlere katıldı.

Çocuklarımız Kampta çeşitli ikramlarla ve oyunlarla eğlenerek öğrendiler.

Kampımızın son günü öğrencilerimizle kapanış programı gerçekleştirildi. Kapanış programına Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM katıldılar. Burada Konuşma yapan İlçe Müftüsü Gafur YILDIRIM ara dönemde kampımıza katılan öğrencileri tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Program öğrencilere çeşitli ikramların verilmesinin ardından ödül töreni ile sona erdi.