14.10.2023

Sivrihisar'da Görkemli Mevlid-i Nebi Programı

Sivrihisar İlçe Müftülüğü Olarak Mevlid-i Nebi İle Camiler ve Din Görevlileri Haftaları Münasebetiyle Halkımızın Yoğun İlgi Gösterdiği ve İl Müftümüz Bekir GEREK Hocamızın Konuşmacı Olarak Katıldığı Bir Program Düzenledik. Programa İl Müftümüz Bekir GEREK, Yüksek Okul Müdürümüz Prof.Dr. Murat OLGUN, Belediye Başkanımız Hamid YÜZÜGÜLLÜ, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin İLHAN, İlçe Müftümüz Mustafa BUDAK,Jandarma Komutanımız ,İlçe Emniyet Müdürümüz, Tarım Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz , Daire Amirlerimiz, Okul Müdürlerimiz, Din Görevlilerimiz ve Çok Sayıda Bay-Bayan Vatandaşımız Katıldı. Program Kur'an Tilavetiyle Başladı. Müftümüz Mustafa BUDAK Hocamız Açış Konuşmasında  İl Müftümüze ve Katılan Bütün Misafirlerimize Teşekkür Etti. Ardından İl Müftümüz Bekir GEREK Hocamız Halkımızın İlgi ve Beğeniyle Dinlediği "Hz.Peygamber, İman ve İstikamet" Konulu Konferansını Gerçekleştirdi. Program 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızın Gösterisi ve Sivrihisar İlçe Müftülüğü Hızırbey İlahi Gurubumuzun İlahi Dinletisi ile Devam Etti. Program Sonunda  İl Müftümüz Bekir GEREK Hocamız Kurumumuza Verdikleri Desteklerden Dolayı Belediye Başkanımız Hamid YÜZÜGÜLLÜ ve Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin İLHAN Beylere Teşekkür Belgesi Takdim Etti. Programda Emekli Din Görevlilerimiz de Unutulmadı. Kendilerine Camiamıza Yaptıkları Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Belgesi Takdim Edildi. Ayrıca Hatimle Teravih Namazı Kıldıran Kamil KURT ve Mehmet ÖZKAN Hocalarımız ile   Diğer Alanlarda Başarılı Olan Kardeşlerimize Müftümüz  Mustafa BUDAK Hocamız Tarafından Teşekkür Belgesi Takdim Edildi. Program Yemek İkramıyla Sona Erdi. İlçe Müftülüğümüz Olarak İl Müftümüz Bekir GEREK Hocamıza, Belediye Başkanımıza , Belediye Başkan Yardımcımıza, Kurum Amirlerimize, Bay- Bayan Din Görevlilerimize, Daire Personelimize, Bizi Yalnız Bırakmayan ve  Salonu Hıncahınç Dolduran Halkımıza ve Emek Veren HerkeseTeşekkür Ederiz.